Kövess engem

Carbon Peeling

SPECIÁLIS KEZELÉSEK

Carbon Peeling

A Carbon peeling, egy forradalmi újdonság a szépségápolásban. A termék alkalmazási területei: bőrmegújítás, pigment foltok kezelése, bőrfeszesítés és pórusösszehúzás, gyulladásos területek kezelése.

A CARBON PEELING HATÁSMECHANIZMUSA

A Carbon Peeling kezelést Pico lézerrel-, és egy ehhez kifejlesztett, nanotechnológiás carbongél segítségével végezem. Hatékony-, nem invazív- és teljesen fájdalommentes lézeres eljárás.

A kezelés hatására a bőr faggyútermelése csökken, a pórusok összehúzódnak, bőrünk tónusossá-, feszesé válik. Az elhalt hámsejtek a gél hatására eltűnnek, a bőr kisimul és bársonyos tapintásúvá válik. Az eljárás folyamán alkalmazott lézerfény elpusztítja a gyulladásos aknékat okozó baktériumokat.

Az eljárás során a megtisztított bőrre finom szemcséjű szénport helyezek, amely rövid idő alatt behatol a pórusokba. A speciális bőrejuvenációs fejjel végzett kezelés során a lézerfényt a szén fekete részecskéi elnyelik, és ezek a pórusokban felgyülemlett olajjal- és a bőr felszínén elhelyezkedő elhalt hámsejtekkel együtt ‘kirobbannak’ a pórusokból, kitisztítva azokat.

Ez a biztonságos és fájdalommentes kezelés korosztálytól függetlenül, minden bőrtípus esetében, az év minden évszakában, akár nyáron is alkalmazható. A kezelés gyors- és már a második alkalom után látványos eredményt hoz. A tartós eredmény érdekében egy 3 alkalomból álló (heti egy alkalom) kezeléssorozatot javasolok, amelyet célszerű 2-3 havonta fenntartó kezelésekkel megerősíteni.