Kövess engem

SeaCreation The Cream és kezelés

 

SeaCreation The Cream és kezelés

Ez az év sem telhetett el továbbképzés nélkül! A legújabb szerzeményemre szeretném felhívni a figyelmedet. Egy fantasztikus BABOR tanfolyamon vettem részt, ahol a legújabb luxuskozmetikai kezelést, a SeaCreation-t sajátíthattam el. Bevallom őszintén, már nagyon vártam, hogy eljöjjön ez a pillanat, hiszen a termékeket már ismertem és tudtam milyen látványos eredményekre képesek. A továbbiakban bemutatom neked a kezelést és az alkalmazott termékeket.

A SEACREATION THE CREAM HATÁSMECHANIZMUSA

SeaCreation The CreamAz igazi szépség eredete a tengerek mélyén rejtőzik. A BABOR most kicsit közelebb jutott ennek az ősi rejtélynek a megfejtéséhez. A tengeri aktív hatóanyagok hozzájárulnak a ráncok csökkenéséhez, vitalizálják a bőrt, és teljes körű luxus anti-aging bőrápolást valósítanak meg.

Hatása:

A végeredmény rendkívül hatékony, a bőr sejtenergiája növekszik és ellensúlyozza az oxidatív stresszt. A bőr feszesebbnek-, simábbnak- és fiatalosan frissnek tűnik a kezeléseket követően. Tesztelési eredmények kimutatták, hogy a SEACREATION THE CREAM és THE SERUM együttes használatával 4 hónap alatt 5 évet fiatalodtak a résztvevők.

Főbb hatóanyagok:

 • MicroAlgae AP: Az aktív fiatalító hatóanyag az Óceánok 4000 méter mélységéből származik. Sejtenergiával látják el a mitokondriumokat, illetve meggátolják a hipoperoxidációs folyamatokat, valamint a HSP – stresszhatást. A sejtek hosszabb ideig maradnak fiatalabbak, és csökkennek az öregedés meglévő jelei, mint például a finom vonalak és ráncok.
 • BABOR thermophilus: Átfogóan védi a bőrsejteket a stressztől és a szabad gyököktől, optimalizálja a sejtek regenerálódását.
 • Glycocéane GP3, öregedésgátló, anti-aging fehérje: A protein stimulálja a fibroblasztok aktivitását a szövetben. A fibroblasztok a kötőszövetben lévő sejtek, amelyek kollagént termelnek. A kollagén az egyik legfontosabb strukturális molekula az intercelluláris térben, biztosítják a szövetek szilárdságát és stabilitását. Minél aktívabbak a fibroblasztok a szövetben, annál több kollagént (I és IV típus) tudnak termelni, így a bőr tónusosabb, fiatalosabb lesz. Összességében feszesíti a szöveteket, és felgyorsítja a bőr regenerálódását. A ráncok mélysége észrevehetően csökken.

A SEACREATION THE CREAM OTTHONRA:

SEACREATION THE CREAM megvásárolható-, és otthoni szépségápolásra alkalmazható. Használd reggel és este, letisztítás után az arcbőrön. A spatula segítségével vidd fel a krémet az arc-, a nyak- és a dekoltázs területére, majd lágyan masszírozd be a bőrbe. További részletekért kérlek keress bátran, minden felmerülő kérdésedre szívesen válaszolok.

A SEACREATION THE CREAM és SERUM KOMPLEX KEZELÉS

SeaCreation komplex csomagA kezelést 40 éves kortól ajánlom, komplex anti-aging céllal.A folyamat több lépcsőben zajlik, melynek célja, hogy a bőr visszanyerje rugalmasságát, fiatalosságát.

SeaCreation The Cream és a Serum együttes alkalmazása hihetetlenül eredményes, ez az új fejlesztés a maga nemében páratlan a piacon.

A kezelés menete:

 1. A kezelés bevezetéseként egy pihentető nyak- és vállöv lazítást végzek, melynek célja, hogy ellazulj és ráhangolódj a kezelésre.
 2. A második fázisában tisztítás és vitalizálás következik.
 3. Majd peeling, tonizálás.
 4. Méregtelenítő maszk felhelyezése
 5. Karok frissítése.
 6. SeaCreation The Serum, szemek- és ajkak feltöltése, The Cream és hideg masszázsgyöngyök segítségéve.
 7. LIFTING TOUCH masszázs.
 8. SeaCreation Maszk és Foil maszk alkalmazása.
 9. Kéz- és kar masszázs.
 10. Kezelés lezárása SeaCreation The Cream használatával.
 11. BABOR Skincare Make up

 

Kezelés becsült ideje: 90 perc.

A kezelés nagyon fontos részét képezi a teljes körű nyugalom. Az eljárás alatt halk- nyugtató zene szól, biztosítva az ellazulást és relaxációt. Kérj időpontot, és tapasztald meg Te is, hogy mire képes a mély tenger ereje, az új fejlesztéseknek köszönhetően.