Kövess engem

Új évi fogadalmam -2020

Új évi fogadalmam -2020

 

Az új év – néhányunknál – új fogadalmakkal indul arra vonatkozóan, hogy ki mit szeretne-, vagy nem szeretne a jövőben. A szépségápolás tekintetében nekem is van egy vállalásom, ha érdekel mire gondolok, olvasd tovább a cikkemet.

A Fogadalmam

Először is kívánok neked ragyogó pillanatokban- és professzionális arcápolásban gazdag új évet! Köszönöm, hogy 2019-ben is velem osztottad meg azt, ami mindenki számára a legnagyobb luxus, az idődet. Bizalmadért cserébe az új év elején megfogadtam én is pár dolgot.

Megfogadtam, hogy a 2020-as évben is előrukkolok valami újdonsággal számodra és tovább bővítem a szolgáltatásaimat. A kép már utalás is a következő nagy újdonságra, amivel hamarosan érkezem! Érdemes figyelned a kozmetikám polcait, hátha észreveszel valami aranylót!

Remélem, Te is megfogadtad, hogy idén is szánsz időt magadra és a kényeztető szépülésre! Rajtam nem fog múlni, hogy ezt a fogadalmadat betartsd! Foglalj időpontot nálam még ma, hogy elmondhasd, Te már is megvalósítottad az egyik fogadalmadat!